R-serien har fået en opgradering. Mød de to nyeste – og hidtil hurtigste – industrirobotter i klassen på Elmia-messen 15.-18- maj.

De nye supermodeller inden for industrielle robotter, RS007N og RS007L, blev lanceret ved årsskiftet og er nu tilgængelige på det skandinaviske marked. Og de kan opleves for første gang i Skandinavien, når Kawasaki Robotics Scandinavia deltager på Elmia Automation-messen i Jönköping fra 15. til 18. maj 2018.

”Jeg tør godt sige, at de nye robotter kommer til at revolutionere markedet,” lyder det begejstret fra Kim Andersen, produktchef hos Kawasaki Robotics Scandinavia om de nye robotter.

”Det, der gør robotten så unik, er først og fremmest, at den kører ekstremt hurtigt og har fået en længere rækkevidde, til trods for at den kun vejer 35 kg. Dertil kommer en øget payload fra 5 til 7 kilo, hvilket er en stor procentmæssig forskel, som kort sagt betyder, at den er blevet endnu stærkere.”

Højere hastighed og større rækkevidde
De to nye robotter har i forhold til deres yngre søskende fået en større arbejdsradius, så de kan bevæge armen i flere positioner og med en længere rækkevidde. Derned kan de anvendes til en bredere vifte af arbejdsopgaver og til flere forskellige applikationer. Herudover er de opgraderede R-serie-modeller også i en endnu slankere og mere kompakt udgave end tidligere, hvilket gør den nem at installere på begrænset plads. Controlleren til de nye Kawasaki-robotter er også skrumpet i volumen og er med en vægt på 8,3 kilo verdens mindste og letteste controller til industrirobotter.

Og så er robotterne altså blevet endnu hurtigere – så hurtige, at Kawasakis RS007N og RS007L er verdens hurtigste industrirobotter i mellemvægtsklassen.

Du kan møde Kim Rimer Andersen og Kawasaki Robotics Scandinavia på Elmia-messen i Jönköping 15.–18. maj på stand D00:09.

RS007L RS007NOpgraderingerne på RS007N og RS007L:

  • Højere hastighed
  • Større payload
  • Større rækkevidde
  • Mere kompakt
  • Verdens mindste controller

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra Kawasaki Robot Danmark.