Har du mødt verdens hurtigste industrirobot i mellemklassen? R-serie industrirobotten i 7 kg-klassen fra Kawasaki Robotics Scandinavia har en hastighed på intet mindre end 1000 grader/sek. Og foruden at være lynhurtig har den blandt andet fået længere rækkevidde og verdens mindste controller på kun 8,3 kg.

Du kan møde både den og vores konsulenter torsdag den 22. november, når robotleverandørmessen DIRA Business løber af stablen i Forskerparken i Odense som en del af Robotbrag 2018.

Tilmeld dig gratis som besøgende til messen her

 

 

Kompakt design giver fleksibilitet
R-serie-robottens kombination af høj hastighed og et kompakt design giver ifølge produktchef Kim Rimer Andersen mange implementeringsmuligheder hos produktionsvirksomheder:

– Vores R-serie industrirobot kan sættes ind på meget begrænset plads. Det åbner op for nye muligheder for virksomhederne i implementering af robotteknologi, fx når det drejer sig om opgaver, der indebærer montage, pakning, materialehåndtering og fugning.

Automatisering medfører vækst
Automatisering af en virksomheds produktion højner ikke blot effektiviteten, men giver også gode vækstmuligheder for danske virksomheder. Ifølge nye tal (2018) fra Teknologisk Institut vil 98 procent af de 458 adspurgte, danske produktionsvirksomheder kunne øge deres årlige profit ved at implementere automationsløsninger. Det kan Kim Rimer Andersen nikke genkendende til, da han har set mange eksempler på virksomheder, der har oplevet vækst som følge af automatisering:

– Der er et kæmpestort vækstpotentiale for de virksomheder, der går i gang med at automatisere. I mine 20 år i branchen er automatiseringsmulighederne steget støt, men ofte har virksomhederne en halv fod på bremsen, da de frygter, at omkostningerne løber løbsk, siger han og fortsætter:

– For at imødekomme vores kunder og gøre processen så let som muligt, leverer vi vores løsninger i en form for køreklart ”all inclusive”-koncept, hvor robotarm, controller og alt tilbehør er inkluderet. Vi mener, at automatisering skal være for alle, og det kræver, at virksomhederne kommer hurtigt og let fra start.

DIRA Business 2018 afholdes i Forskerparken 10 i Odense den 22. november kl. 9:30-16:00 som en del af robotmessen Robotbrag 2018.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra Kawasaki Robot Danmark.