Har du mødt verdens hurtigste industrirobot i mellemklassen? R-serie industrirobotten i 7 kg-klassen fra Kawasaki Robotics Scandinavia har en hastighed på intet mindre end 1000 grader/sek. Og foruden at være lynhurtig har den blandt andet fået længere rækkevidde og verdens mindste controller på kun 8,3 kg.

R-serien har fået en opgradering. Mød de to nyeste – og hidtil hurtigste – industrirobotter i klassen på Elmia-messen 15.-18- maj.

For at imødekomme den store efterspørgsel på Kawasaki Robotics i Skandinavien er Kim Rimer ansat som ny produktchef.

Kawasaki er som noget nyt begyndt at satse på medicinalbranchen som et strategisk vækstområde. Japan har i forhold til nabolandene Korea og Kina været præget af lavvækst de seneste to årtier, og det nye fokus skal være med til at sætte vækst i landet.

Den japanske producent Kawasaki Heavy Industries er netop kommet på markedet med nye palleteringsrobotter i CP-serien. CP-serien består af 3 forskellige typer robotter, der hver især har en løftekapacitet på 180, 300 og 500 kg. Robotterne vejer ca. 1600 kg og er med sin relativt lave egenvægt væsentligt lettere end konkurrerende mærker, hvilket også betyder, at den er nemmere at installere og flytte rundt med, samtidig med at den bruger mindre strøm.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra Kawasaki Robot Danmark.