Robotter fra Kawasaki Robot

Systempartner for Kawasaki

Bliv systempartner hos Kawasaki – og vær med i et netværk af dygtige og kompetente systempartnere, som repræsenterer Kawasaki robotter på den bedst mulige måde.

Som systempartner får du mulighed for at tilbyde dine kunder det bedste og nyeste inden for robotteknologi. Du får mulighed for at forstærke din forretning med tilførslen af et stærkt brand og med adgang til endnu flere ressourcer. Vi har en stor viden om applikationer og holder dig fuldt ud opdateret om alt det nyeste inden for robotverdenen.

Vores serviceafdeling er Danmarks største i automatiseringsbranchen, og vi står klar til at hjælpe dig med implementeringen af robotterne samt med service og support i det omfang, du har brug for det.

Ønsker du at høre mere om et samarbejde, og hvordan du bliver systempartner, så kontakt Salgschef Kim Rimer Andersen på tlf. +45 92 44 14 00 eller på mail kr@kawasakirobot.dk

Som systempartner for Kawasaki hjælper vi dig på alle niveauer. Alt efter behov har du mulighed for at vælge, hvilken løsning, der passer dig bedst.
Se nedenstående eksempler.