Robotter fra Kawasaki Robot

Om Kawasaki Robotics Scandinavia

Leverandør af Kawasaki robotter i Skandinavian

Kawasaki Robotics Scandinavia er eneforhandler af Kawasaki robotter siden 1999. Kawasaki udviklede deres første robot helt tilbage i 1969 og har derfor over 40 års erfaring i udvikling af højteknoloisk robotudstyr. Kawasaki er det ældste japanske mærke indenfor industrielle robotter.

På Kawasaki Robotics Scandinavia er der information og support om Kawasaki robotter i Skandinavien. Du kan blandt andet finde oplysninger om de enkelte robotmodeller, finde specifikationer, downloade brochurer, downloade 3D samt CAD tegninger.

Står du og mangler en robot eller informationer, så kontakt venligst vores salgsteam for yderligere oplysninger.

Kawasaki service setup

Der kan efter kundens ønske tilbydes et særskilt service setup på Kawasaki robotudstyr.

En del af Kawasaki world wide

Kawasaki Heavy Industries - en verdensompændende virksomhed

Kawasaki er en global virksomhed, der er involveret i fremstilling af alt fra fragtskibe, togvogne, ubåde, robotter, energiforsyninger og måske nok mest kendt motorcykler.

Shozo Kawasaki - Stifter af Kawasaki
Kawasaki motorcykler

Stifter Shozo Kawasaki

Startede Kawasaki i 1878 med fremstilling af skibe og over årene udvidede foretagendet sig til at omfatte både flyvere, togvogne, ubåde, etc.

I 1969 fusionerede de forskellige industrier under Kawasaki til at hedde Kawasaki Heavy Industries, som vi kender i dag.

Kawasaki motorcykler

I 1975 startede Kawasaki produktion af motorcykler i USA foran alle andre japanske fabrikanter. I dag står Kawasaki motorcykler som et topklasse produkt, som er elsket verden over for dens ultimative køreegenskaber.

Kawasaki er desuden en aktiv spiller indenfor motorsporten verden over, for såvel professionelle som amatører med sponsorater og faciliteter. En aktiv indsats som er med til at udvikle og bevare deres produkter som ”cutting edge”.

Læs mere om Kawasaki motorcykler

Bæredygtig udvikling

Kawasaki er en koncern, der er tilstede i et bredt udsnit af industrier og spiller derfor en stor rolle i den generelle udvikling af samfundet og dertilhørende teknologier, der skal forbedre og skabe vækst og sikre bæredygtig udvikling. I 2007 kom Kawasaki med et statement der lød ”Kawasaki, working as one for the good of the planet” som er deres generelle vision som samspiller i udviklingen af det 21. århundrede.

Vil du vide mere om Kawasaki, så læs mere her:

Kawasaki Heavy Industries

Se en masse spændende videoer af Kawasaki robotter:

Kawasaki youtube kanal